Jakten på det gode Skarvebildet

Nok en kald tur ut med fotoapparatet sist søndag. Denne gangen gikk turen til andre siden av byen for å fortsette jakten på et godt skarvebilde. Denne gjengen var ikke så sky, men det skyldtes kanskje den naturlige sperren som var mellom meg og dem i form av en avlåst båtuteligger :-) En flott samling av ungfugler og voksne, ungskarven gjenkjennes ved at den er lysere i fargen og hvitspettet i brystet. Det var interessant å sitte på avstand å følge gjennom objektivet hvordan flokken oppførte seg. Noen tørket og pusset fjærene, andre småkranglet – eller kanskje de kurtiserte, ikke vet jeg – mens andre igjen gjorde sitt beste for å finne ut hva tauverk og fendere var laget av.

Varierende lysforhold og noe lang avstand ga da også varierende kvalitet på bildene. Selvevaluering er gjennomført og punkter til forbedring er notert til neste forsøk – så får vi se hva det gir av resultater ;-)

facebookpinterestlinkedinmailby feather
This entry was posted in Fugler, Naturfoto.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*